HZ-4000T Kábel hibakereső rendszer

Bevezetés 1. Egy kocsiszerkezet, kényelmes szállítás. 2. Bonyolult kábelezés nélkül, az automatikus kapcsoló nagyfeszültségű kapcsolójának gyenge belső szabályozásán keresztül. 3. 220 V-os 220 kV-os tápkábel esetén, alacsony ellenállás, nagy ellenállású szivárgás hiba, gyors elhelyezés a gyors pozicionálás érdekében ...

A szálláslekérdezés elküldéseChat Now
Termék részletek

HZ-4000T Kábel hibakereső rendszer

HZ-4000T Kábelhiba-lokátor rendszer Bevezetés
1. Egy kocsiszerkezet, kényelmes szállítás.
2. Bonyolult kábelezés nélkül, az automatikus kapcsoló nagyfeszültségű kapcsolójának gyenge belső szabályozásán keresztül.
3. 220 V-os 220 kV-os tápkábel esetén, alacsony ellenállás, nagy ellenállású szivárgáshiba, gyors elhelyezés és rögzített pont
HZ-4000T Kábelhiba-lokátor Rendszer jellemzői:
1. Négy fokozatú teszt üzemmód kapcsoló az alacsony feszültségű intelligens vezérlésen keresztül.
2. DC feszültség akár 16KV-ig.
3,8 / 16KV, minden feszültség fokozat elérheti az 1000J-os ütési energia kimenetét.
HZ-4000T Kábel hibakereső rendszer műszaki paramétere
1. Vizsgálati mód: az ív visszaverési módszer (többszörös impulzus), árammintavétel, csillapítási törvény (feszültségminta-minta), DC kimenet.
2. mintavételi jeltípusok: ív visszaverési módszer (többszörös impulzus), aktuális mintavétel, csillapítási törvény (feszültségminta-minta, kisfeszültségű impulzus).
3. DC nagyfeszültségű kimenet:
0 ~ 16KV negatív, maximális kimeneti áram: 76mA
0 ~ 8KV negatív, maximális kimeneti áram: 152mA
4. A kondenzátor hatása:
0 ~ 16KV 7.5uF, maximális kimeneti energia: 1000J
0 ~ 8KV 30uF, maximális kimeneti energia: 1000J
5. a gömbtörés kisugárzása: a kisülési idő 3-12 másodpercig szabályozható, és a speciálisan tervezett hangtompító megfelel a kábelhiba elejének, ezért el kell némítani a követelményeket.
6. védelem:
A nullafeszültség védelem helyzete: a hiba működésének megakadályozása, a személy védelme és a vizsgált termékbiztonság;
A "kikapcsoló" gomb szerint a biztonsági berendezés a fennmaradó töltésből, automatikus kikapcsolásból áll, biztosítja a biztonságot. 7. Válassza ki a hosszabbítókábelt.

Kábel és cső locator

Kapcsolódó termékek
Vizsgálat