You are here: Haza > rólunk

Huazheng elektromos Manufacturing (Baoding) Co., Ltd., amely létrehozta a 13rd, március, 2008, található a High-Tech fejlesztési zóna Baoding város, Hebei tartomány, Kína. Ez egy High-tech vállalkozás, amely általános igazgató, felelősségi rendszer valósítja meg. A vállalat állított fel több megyére is, ahogy következik: General Manager Office, R & D részlegtől, termelési osztály, QC osztály, közbenjárás osztály, értékesítési osztály beleértve 5 értékesítésére csapatok és a piac egész a világ, a szolgáltató részleg, emberi erőforrás Tanszék, pénzügyi osztály. Cégünk van 106 alkalmazottak, 36 műszaki személyzet, és a diplomás oktatói, hogy több mint 95 %-os. Cégünk rendelkezik erős technikai erő, és a fejlett berendezések és kifinomult vizsgáló berendezések, a belföldi. Technológiával a cég folyamatosan fejlesztik a termék, hogy folyamatosan dúsított és új termék végig vezetett be, négy kategóriák és a termékek több mint 50 féle mostanáig, közöttük van a tartományban, még az ország egész területén több termékek vezető szintet ért el. A cég, amely egyesíti a termelés, a tanulmányi és kutatási támaszkodik sok Egyetem, mint Észak-Kína elektromos teljesítmény Egyetem, Hebei University, és így tovább. Több high-tech termékek alapuló elektronika, válság-orientált automatizálási termékek független szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat a hazai felsőfokú, sikeresen fut a hatalom, a közlekedés, a biztonság és a más területeken is kifejlesztett.

A cég valósítja meg az innovációs rendszer, a management innováció és a technológiai innováció kezelésében, és tartsák be az értékesítési filozófiája az emberközpontú, vevő első és a kölcsönös haszon. Ígérjük, hogy minden felhasználó számára kiváló és eredményes értékesítési szolgáltatást.

Huazheng elektromos Manufacturing (Baoding) Co., Ltd is a szállító Kína állami rács. Ez azt jelenti, hogy mi vagyunk a szállítója, a kínai kormány. És termékeink elterjedt az egész az egész Kínában.